TANÚSÍTVÁNY
Budapest

Energetikai tanúsítványok Budapesten

Energetikai tanúsítványok készítését vállalom Budapesten, kiemelten a 11. kerületben. A tanúsítás akkor szükséges, ha az ingatlan eladásra kerül.

- Gali András építészmérnök

Hívjon és kérdezzen!

Mindenre válaszolok, amit az energetikai tanúsítvánnyal kapcsolatban tudni szeretne! Ha kérdése van, telefonáljon, vagy írjon nekem e-mailt!

06-30-793-1538

Amit érdemes tudni mielőtt telefonál:

  • A lakás/ház alapterülete

Épületenergetikai vállalkozás

Gali András egyéni vállalkozó
Székhely: 1112 Budapest, Őrmezei út 29-37. G/41.
Főtevékenység: mérnöki szolgáltatások; épületek, ingatlanok tanúsítása
Adószám: 66216027143
Bankszámlaszám: OTP: 11734114-20082862
Telefon: 30-793-1538
Email: andras@tanusitvany-11-kerulet.hu

Milyen ingatlanra szeretne tanúsítványt?

PANEL LAKÁS
TÉGLA LAKÁS
CSALÁDI HÁZ

Energetikai tanúsítvány

Az energetikai tanúsítvány megmutatja az épület energiafelhasználásának hatékonyságát egy könnyen értelmezhető minősítési skála segítségével. A 176/2008 kormányrendeletnek megfelelően tanúsítást kell végeztetni, ha új épületre kérünk használatbavételi engedélyt, vagy használt ingatlanunkat eladjuk, bérbeadjuk. A tanúsítvány egyedi azonosító kódjának az adásvételi szerződésben szerepelnie kell.

Mielőtt megrendeli a Budapesten végzett szolgáltatást, érdemes áttekintenie mikor nem kötelező rendelkeznie a dokumentummal.

Budapest XI. kerülete, bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!

Ha weboldalamra látogatott, bizonyára már tudja, hogy az energetikai tanúsítvány beszerzése az eladó feladata. Megrendelés előtt javaslom, hogy tekintse meg a kivételek listáját (a jogi szabályozás oldalon), amikor nem kötelező elvégezni a tanúsítást az előírások szerint. Munkámat Budapest területén, elsősorban a 11. kerületben végzem. Újbuda a főváros legnépesebb kerülete, lakossága körülbelül 140 ezer fő. Az ingatlanok száma eléri a hetvenezret, az állomány jelentős része panelházas. A szolgáltatást folyamatosan végzem, akár már másnapi elkészítési határidővel. Ügyfélköröm jelentős részben a legnagyobb városrészekből érkezik: Kelenföld, Lágymányos, Sasad, Gazdagrét, Albertfalva, Szentimreváros. Ha az Ön lakása is Budapest XI. kerületében található, várom jelentkezését elérhetőségeimen! A főváros egész területén dolgozom.

Gali András épületenergetikai szakmérnök

A tanúsítás menete

  1. Rögzítem a megrendelést
  2. Felmérem az ingatlant (30 perc)
  3. Elkészítem a tanúsítványt (1-2 munkanap)

24 órán belül is

Általánosan 2 munkanap alatt készülnek el a tanúsítványok, ha esetleg Önnek rendkívül gyorsan van szüksége a munkára, érdeklődjön telefonon, a 24 órán belüli elkészítés sem jelent felárat.

Hitelesen

Személyesen garantálom, hogy

  • a tanúsítvány hiteles és minden hivatal elfogadja
  • helyszíni szemle alapján készül
  • a kerületi és budapesti árak fixek és minden díjtételt tartalmaznak

10 évig érvényesen

Az energiatanúsítvány 10 évig érvényes, ha nem építik át az ingatlant és a jogszabályi követelmények sem szigorodnak. Ön, vagy a későbbi tulajdonos is felhasználhatja a szakvéleményt az érvényességi időn belül, akár többször is.

Minden jog fenntartva © 2015-2022 www.tanusitvany-11-kerulet.hu