TANÚSÍTVÁNY
Budapest

Jogi nyilatkozat

A weboldal használatának feltételei

Azzal, hogy böngészőben megtekinti, használja a www.tanusitvany-11-kerulet.hu weboldalt, teljes körűen elfogadja az alábbi feltételeket. Kérjük, ha az alábbi feltételek bármelyikét nem tartja elfogadhatónak, ne használja az oldalt!

A weblapon elérhető összes tartalom és információ tájékoztató jellegű. Fokozottan ügyelünk a pontos tartalom szolgáltatására, de a használatából eredő közvetlen vagy közvetett kárért, hátrányért az üzemeltető felelősséget nem vállal. Javasoljuk, hogy a pontos tájékozódás érdekében a weboldal helyett a hivatkozott jogszabályokat tekintsék meg!

A feltüntetett üzleti feltételek nem minősülnek ajánlattételnek. Az árváltoztatás, visszalépés jogát fenntartjuk.

Az ügyfelek által megadott adatokat rögzítjük és felhasználjuk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy illetéktelenek birtokába ne kerülhessenek. Ön bármikor kérheti tárolt adatainak törlését vagy korlátozhatja használatukat. A szolgáltatást bizonyos esetekben - jellemzően túlterheltség esetén, partner vállalkozások végzik. Adatait Ön által nem engedélyezett marketing jellegű tevékenységre nem használjuk fel.

A weblap teljes tartalmát (beleértve az írott-, grafikai- és képanyagot) szerzői jog védi. Felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli engedélyének birtokában megengedett.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy a weboldal tartalmát bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassuk - ide értve jelen felhasználási feltételeket is.

Budapest, XI. kerület.

Minden jog fenntartva © 2015- www.tanusitvany-11-kerulet.hu